Sunday, August 15, 2010

jentera hijau


(125z petronas sprinta)

motor ni sbnarnya dulu kepunyaan abang aku,tapi sejak dia dh ada motor baru,dia hadiah kan aku motor ni.ikutkan hati mmg ta nak guna moto ni sebab nmpak macam samseng jalanan (rempit).tp dh free kan.spe ta mau.aku terima je la.niat dihati bukan nk merempit.cuma sbagai transport untuk memudahkan prjalanan!.rmai gax yg tegur cakap aku ni rider ke.eh!!tde la.skadar untuk brgaya je!ikut kan nk guna moto biasa je.tp org ckp rzeki jgn ditolak.bala jgn dicari.aku terima je.tp tpkse la gne.kdg tension gax an bunyi bising,pastu byk asap!hurh..tpe la.untuk smentara je.minat gax kdg2 nk msuk track.tp blum byk pngalaman kan!hehehe

tension laa

aduhh!!bengang la aku cmni.bler msuk klas mngadap muka dia thun ni  tension je.rmi gax kwn2 aku yg ta ske an prngai dia ni.dh la paper exam aku hilang hari tu,pastu skg ni buku pulak hilang.haih!!cmne la die ni bwad kje.frust kot.cmner aku nk study ni utk real exam nti.:((