Monday, February 28, 2011

kisah seorang pembuat ais krim

since 11.2.11 aku bekerja.segala rintangan dan cabaran aku tempuhi.pelbagai dugaan.and now,cukup la pengalaman yang aku perolehi.aku nk cari pengalaman lain pulak.dan aku buat kputusan nk berhenti kerja.banyak sebab yg mmbuatkan aku nk berhenti.mana aku nk pergi lagi pasni.cari kerja,maybe lpas dapat result kot baru aku cari kerja.sekarang ni tiba masa utk rehat dan bersuka ria.menunggu gaji masuk then,boleh lah shopping.wooot wootttttt <3 <3

jatuh cinta dgn budak cashier.

whoaaa.ape kene la an prasaan aku ni.ttbe je ada hati an budak cashier tuh.tapi,suka suka je.die pun layan aku dgn baik.cuma belum masa nya aku nk tuttt tutttt an dia.dia baik an aku.kteorg mmg kawan tapi mesra.yes.saya suka awak.cuma saya tak ckp je.saya malu.sbb awak ramai peminat.tapi saya pelik.even,saya bru je keje.awak layan jugak saya nih.tapi peminat peminat awak yg lain awk ignore je.npe eh??saya pelik.tapi awak awak.kan bagus kalau awak baca ni.takpe takpe,awak dah janji nk dating an saya kan.saya tunggu awak

budak cashier.
aku RINDU kau doe.



Wednesday, February 16, 2011

hey,my exgf

awak,awak.saya dah baca blog awak.saya tau awak ckp tu sume ttg saya kan.jgn salah faham k.saya bukan STALKER nk skodeng blog awak tu.tapi.awak dah salah faham kot.awak igt saya nk balas dendam or nk minta simpati dari mak awak.heyh,saya buad cmtu sebab saya HORMAT.nevermind la,cuma awak kot yg slalu pikir negative doe.awak nk couple ke,nk wt bndebnde tak elok ke.ikut suka awak la.

saya mintak maaf,tapi awak yg start dulu citer buruk buruk tentang saya kt blog awak kan.sokay,saya tahu prangai awak cmne.hahaha..tapi saya takde niat pun nk berdendam an awak.jgn salah faham.

SAYA NK KAWAN BUKAN LAWAN