Wednesday, February 16, 2011

hey,my exgf

awak,awak.saya dah baca blog awak.saya tau awak ckp tu sume ttg saya kan.jgn salah faham k.saya bukan STALKER nk skodeng blog awak tu.tapi.awak dah salah faham kot.awak igt saya nk balas dendam or nk minta simpati dari mak awak.heyh,saya buad cmtu sebab saya HORMAT.nevermind la,cuma awak kot yg slalu pikir negative doe.awak nk couple ke,nk wt bndebnde tak elok ke.ikut suka awak la.

saya mintak maaf,tapi awak yg start dulu citer buruk buruk tentang saya kt blog awak kan.sokay,saya tahu prangai awak cmne.hahaha..tapi saya takde niat pun nk berdendam an awak.jgn salah faham.

SAYA NK KAWAN BUKAN LAWAN