Monday, February 28, 2011

jatuh cinta dgn budak cashier.

whoaaa.ape kene la an prasaan aku ni.ttbe je ada hati an budak cashier tuh.tapi,suka suka je.die pun layan aku dgn baik.cuma belum masa nya aku nk tuttt tutttt an dia.dia baik an aku.kteorg mmg kawan tapi mesra.yes.saya suka awak.cuma saya tak ckp je.saya malu.sbb awak ramai peminat.tapi saya pelik.even,saya bru je keje.awak layan jugak saya nih.tapi peminat peminat awak yg lain awk ignore je.npe eh??saya pelik.tapi awak awak.kan bagus kalau awak baca ni.takpe takpe,awak dah janji nk dating an saya kan.saya tunggu awak

budak cashier.
aku RINDU kau doe.