Thursday, March 24, 2011

result spm dah keluar,

ouhh,tidak.dah lama aku tak update.busy dengan kerja sahaja,bosann.hmm.kerja kerja,sedar sedar dah keluar result.pada 23 march.semalam,aku pergi amik result pukul 10.30 mcm tu dengan hati yg sangat takut dan seram.HAHA,ikutkan tak nak amik,tapi kena pergi jugak amik result.time nk amik tu mmg rasa gementar gilaa.tapi kena redha je laa,ni semua ketentuanNYA.dah smpai je,dudukduduk dulu kt motor.tnggu kawan.pastu,dah beberapa minit kemudian aku jalan trus g dewan.perhh,tak pernah aku rasa seram cmni.masa nak amik tu aku dudukduduk terus suruh cikgu masuk dalam beg result aku,pastu,aku tak tengok pun,dah berapa minit baru skodeng skodeng sikit.HAHA,memang kelakar.tapi walaucmne pun.aku redha dengan apa yg aku dapat,ALHAMDULILLAH.