Wednesday, March 2, 2011

to her,

awakk,kalau ye pun benci saya.jangan lah bila saya on awak off.nmpak sgt awk mcm benci dekat saya ni.besar sgt ke salah saya kt awak.sampai mcm nk jadikan saya ni musuh awak.even,now awak dah ada boyfriend baru.tapi jgn lah anggap saya ni musuh awak.kita still boleh berkawan lg kan.saya tak kesah laa awak dah ada boyfriend bru skg.tapi jgn la aggap saya ni musuh awk.

*A
saya minta maaf.