Tuesday, December 13, 2011

kembali update.

setelah lama aku berdiam diri,sampai jugak masanya aku nak update kembali.perrhhhh,byk berubah,aku pun dah byk berubah.perjalanan hidup lepas spm,byk rintangan,bercinta,bekerja,smbung belajar.kini aku dlm peringkat diploma dlm bidang pengurusan perniagaan di Institut Profesional Baitulmal.dari PRA-diploma ke diploma,alhamdulillah lepas.aku ni dulu byk main time sekolah.ni laa masanya utk aku struggle betul2 masa ni.tidak ada lagi percintaan dlm pembelajaran,main2.semua tu dulu.aku perlu berubah dari semasa ke semasa dari negatif ke positif.byk pengalaman yg aku tempuhi.hidup diluar jangkaan aku,aku tak yakin mula2 utk smbung ke diploma ni sbb aku kurg pndai dlm math,tapi tu bukan penghalang untuk aku berjaya,okeyy.smpi sini dulu.ada masa aku update lg.nice new blog background dan terasa kuno bila dh lama tak update.hihihihi.